Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Διεθνής διάκριση έλαβαν δύο Έλληνες φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονία κατά τη συμμετοχή τους σε διεθνή διαγωνισμό πιάνου. Πολλά συγχαρητήρια στους φοιτητές Κωνσταντίνος Δεστούνης και Αλέξανδρος Σαρακενίδης για αυτή την επιτυχία τους.


Οι δύο φοιτητές, Κωνσταντίνος Δεστούνης και Αλέξανδρος Σαρακενίδης, διαγωνίστηκαν στον 5ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου «Γεώργιος Θυμής», που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, από το Σύλλογο Φίλων Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Δεστούνης, διακρίθηκε κατακτώντας τη δεύτερη θέση, ενώ ο κ. Σαρακενίδης προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του διαγωνισμού. Και οι δύο είναι φοιτητές του Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, Ιγκόρ Πέτριν.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Καθηγητής Ιωάννης Χατζηδημητρίου τούς εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά των Πρυτανικών Αρχών, αλλά και του συνόλου της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, για τη διάκρισή τους. Όπως επισήμανε, αυτή αποδεικνύει για πολλοστή φορά το σημαντικό εκπαιδευτικό έργο που συντελείται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το αξιολογότατο ανθρώπινο δυναμικό που υπάρχει στις τάξεις του, τόσο σε επίπεδο φοιτητών, όσο και διδακτικού προσωπικού.



www.psema.gr - Πηγή:ΠΑΜΑΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου